Зеленський назвав річ, яка дійсно може захистити Україну

0
Зеленський назвав річ, яка дійсно може захистити Україну
Президенту України Володимиру Зеленському на засіданні Ставки Верховного Головнокомандувача, на якій енергетика була сьогодні єдиною темою, доповіли про ліквідацію наслідків ворожого обстрілу української енергосистеми.

Про це глава держави повідомив у Telegram.

“Усі доповіді присвячені ліквідації наслідків російського злочинного обстрілу. Харків та область, Запоріжжя, Дніпро, Хмельницький та область, Кривий Ріг, Сумщина, Полтавщина, Одещина, Вінниччина, Франківщина та всі постраждалі міста й громади”, - повідомив він.

Зеленський заслухав звіти про перебіг відновлювальних робіт, підключення будинків до світла, води й тепла; забезпечення людей тимчасовим житлом та всією необхідною допомогою.

Голови правління “Укренерго” Володимир Кудрицький та “Нафтогазу” Олексій Чернишов доповіли про стан енергосистеми та першочергові кроки щодо її зміцнення та подальшого захисту, а головком Олександр Сирський та командувач Повітряних сил Микола Олещук - про роботу протиповітряної оборони “в ці два непростих дні”.

“Ставка ухвалила кілька закритих рішень. Але по-справжньому захистити Україну може лише рішення наших партнерів надати достатню кількість сучасних систем ППО. Працюємо щодня й за цим напрямом”, - наголосив президент.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні