У одній з країн ЄС українських чоловіків-біженців можуть позбавити виплат

0
У одній з країн ЄС українських чоловіків-біженців можуть позбавити виплат
У німецькому Бундестазі почали лунати заклики про позбавлення виплат українських чоловіків, які перебувають в країні статусі біженців.

Про це пише Berliner Zeitung, передає ТСН.

З відповідною ініціативою виступив депутат німецького парламенту від опозиційної партії Християнський демократичний союз Флоріан Хан.

У Міністерстві внутрішніх справ ФРН станом на січень фіксували перебування Німеччині 209 842 чоловіків призовного віку з України.

За словами Флоріана Хана, виплати німецького уряду біженцям-українцям, є додатковим стимулом уникати виконання обов'язку з захисту своєї країни від російського вторгнення.

"Сигнальний ефект для українців буде поганим, коли ми говоримо про войовничість, з одного боку, але, з іншого боку, опосередковано шкодить волі до захисту", — сказав Хан.

Однак позицію Хана поділили не всі депутати Бундестагу. Чимало з них виступають проти позбавлення грошової допомоги чоловіків призовного віку з України.

Зокрема, депутат Бундестагу від Вільної демократичної партії Александер Мюллер заявив, що всі біженці, що мають право на проживання в Німеччині, повинні отримувати однакові пільги, незалежно від їхнього походження чи статі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні