Три найчесніші знаки Зодіаку

0
Три найчесніші знаки Зодіаку
Астрологи розповіли, в яких трьох знаків Зодіаку стоїть "фільтр" на брехню - вони завжди кажуть правду, навіть якщо вона неприємна. Йдеться про представників вогняних знаків.

Про це розповідає "Апостроф".

Стрілець
Для Стрільця важливо залишатися чесним до кінця, навіть якщо доведеться розпрощатися з друзями або посваритися з родичами. Вони ніколи не вибачатимуться, якщо справді не відчувають провини, а компліменти від них будуть без лестощів і щирими.

Овен
До Овнів часто звертаються друзі за порадою та думкою, бо знають, що вони завжди скажуть правду і не будуть прикрашати чи приховувати щось. Вони не люблять хитрувати, когось обманювати, а натомість вибирають йти простим шляхом - напролом, роблячи і думаючи, як хочуть.

Лев
Цим упертим представникам даного знаку Зодіаку мало сказати правду, вони ще люблять доводити через суперечки. Але їхня правда не завжди жорстока і болюча, тому що Леви життєрадісні та знаходять прекрасне у посередньому. Компліменти від них завжди щирі та оригінальні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні