Подоляк пророкує рф масові теракти та локальні війни

0
Подоляк пророкує рф масові теракти та локальні війни
Неминучий розпад РФ супроводжуватиметься кровопролиттям всередині її кордонів. Створена Путіним силова система завадити цьому буде не здатна.

Про це радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив в етері телеканалу "Ми - Україна", пише Еспресо.

"Як будуть далі розвиватись події? В рамках тих чи інших дій України з точки зору наступальних операцій по лінії фронту - якщо ми забезпечимо тактичні поразки - то люди зі зброєю в руках, я маю на увазі як громадяни Російської Федерації, повернуться на територію Росії і тоді там почнуть неконтрольовані процеси. І немає різниці чи це будуть теракти, чи це будуть якісь локальні війни на рівні якихось регіонів. Ми з вами будемо бачити розпад, історично детермінований розпад Російської Федерації", - пояснив політолог.

За його словами, ситуація з масовим терактом у ТРЦ "Крокус" в Підмосков'ї засвідчила недієздатність нинішніх російських силових відомств запобігати загрозам подібного рівня.

"Тому що силової вертикалі справжньої - яка точно розуміє ризики, яка точно вміє займатись превенцією, яка точно має списки людей, які можуть ці ризики генерувати - в Російській Федерації не існує", - зазначив радник керівника офісу Володимира Зеленського.

Російський диктатор Путін, додав Подоляк, "є неадекватним", як і побудована ним структора силових органів також "є неадекватною", а тому до реальних безпекових викликів всередині країни там не готові.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні