Полковник ЗСУ розповів, чому рф почала посилено атакувати Україну ракетами

0
Полковник ЗСУ розповів, чому рф почала посилено атакувати Україну ракетами
Російські загарбники посилено завдають ударів по Україні для відволікання уваги своєї біомаси від невдач та активної української кампанії з ураження російських нафтопереробних заводів.

Про це військовий експерт, полковник Збройних сил України Петро Черник повідомив в ефірі інформаційного телемарафону, пише УНІАН.

Зокрема, у нього запитали, чому саме зараз росіяни атакують об'єкти енергетичної інфраструктури України і за минулий тиждень випустили величезну кількість ракет і "шахедів".

"Направду, емоційна складова. Росіяни зазнають просто неймовірною атаки, яка називається атакою по їхній нафтопереробній галузі. Це дуже серйозно. Це щось безпрецедентне. Вони не можуть впоратися з дрібненьким Російським добровольчим корпусом, який дошкуляє їм на кордонах. І за принципом перемикання уваги і відволікання своєї біомаси від невдач вони будуть вдаватися до чогось подібного", - наголосив Черник.

Водночас він відзначив, що загроза для українців не зникає, але суспільству треба вчитися менше нагнітати страху, аніж вартує це робити.

Експерт нагадав, що у період кінця 2022 року - перших місяців 2023 року росіяни набагато більше випустили ракет, аніж це роблять зараз.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні