Біля села водій авто на швидкості в'їхав у вантажівку: загинув 63-річний чоловік

0
Біля села водій авто на швидкості в'їхав у вантажівку: загинув 63-річний чоловік
На Тернопільщині в аварії з вантажівкою загинув водій легкового авто. ДТП сталася неподалік села Кам’янки Тернопільського району на трасі Тернопіль – Хмельницький. За попередньою інформацією водій авто Škoda не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу.

Про це пише zaxid.net.

Смертельна аварія сталася близько обіду 24 березня. Автомобіль Škoda на швидкості в’їхав у вантажне авто, яке рухалося на зустріч. Щоб уникнути удару, водій вантажівки намагався з’їхати в бік. В результаті фура опинилася в кюветі, а легковий автомобіль дуже сильно пошкодився зі сторони водія. На місце події очевидці викликали рятувальників та поліцейських.

«На місці події працювали всі відповідні служби. Патрульні здійснювали регулювання дорожнього руху.
Водій авто загинув на місці», – повідомили в патрульній поліції Тернопільщини.

Щоб витягнути тіло чоловіка з понівеченого авто, рятувальники застосовували спеціальні інструменти. Працівники слідчо-оперативної групи встановили, що в ДТП загинув 63-річний житель Тернопільського району. Водій вантажівки отримав травми, його медики швидкої допомоги госпіталізували в лікарню.

Поліцейські за фактом смертельної ДТП розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (Порушення правил дорожнього руху, що призвели до смерті людини).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні