Кремль планує мобілізувати 300 тисяч військових, - Центр нацспротиву

0
Кремль планує мобілізувати 300 тисяч військових, - Центр нацспротиву
У російському медіапросторі шириться новина про те, що Кремль може використати весняних призовників задля вивільнення сил для нових наступальних дій.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

"Масовий набір в армію має поповнити лави формувань, що на цей час розміщені вздовж українського кордону у Брянській, Курській та Бєлгородській областях. Разом з тим посиляться заходи рекрутингу та часткової мобілізації на ТОТ, завдяки актуалізованим даним під час проведення псевдовиборів. План Кремля полягає в тому, щоб ці підрозділи скерувати для нового натиску зі Сходу. На позиції вздовж кордону мають намір завести резервістів та строковиків, яких тут же агітуватимуть підписати контракт", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, цей комплекс заходів має назву "Мобілізація 2.0". Заявляється про наявність плану охопити до 300 тис. осіб, в той час як за звичайного набору на строкову службу призивали 120 тис. осіб.

"Цей розрив у 180 тисяч російське військово-політичне керівництво має намір закрити через реалізацію ряду заходів: призов, роботу зі строковиками, яких мали демобілізувати, залучення резервістів і "запасників", залучення на контрактну службу цивільних.

Як вважають у російському "міністерстві нападу", така кількість нібито необхідна для поновлення наступальних дій у напрямку Харкова. А з мобілізованих на ТОТ комплектуватимуть підрозділи зосереджені на Сватівському напрямку", - додають у Центрі.

Видається цілком імовірним, що Кремль планує таку зухвалу операцію, бо саме так воюють їхні генерали - натиском живої сили.

"Після провалу проєкту "Новоросії", яку росіяни постійно порівнювали з псевдодержавним утворенням "Донецько-Криворізька Республіка", помітна переорієнтація до плану створення реінкарнації "УРСР" зі столицею у Харкові.

Незалежно від того, чи вдасться російському війську зібрати таку кількість живої сили, наразі триває посилення та облаштування нових оборонних рубежів на кордоні з РФ. Громадянам на ТОТ загрожує мобілізація до окупаційних військ, окрім чоловіків під неї можуть підпадати також жінки-медики.

Кожен українець повинен усвідомити, що мета росіян захопити нашу державу та знищити усе, що формує українську ідентичність. Ми повинні готуватись до захисту своїх домівок на усій протяжності українського кордону з Росією та Білоруссю", - наголошують у Центрі нацспротиву.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні