«Він був моїм життям»: спогади про 21-річного Героя з Волині

0
«Він був моїм життям»: спогади про 21-річного Героя з Волині
Полеглий Герой з Волині, солдат Михайло Боярчук, позивний Шкєт, загинув 10 листопада 2023 року біля міста Куп'янськ Харківської області. Під час виконання бойового завдання отримав смертельні поранення внаслідок ворожого обстрілу. Захиснику був 21 рік.

Спогадами про Героя поділилися на платформі Меморіал Героїв.

Михайло народився в місті Ківерці Волинської області. Закінчив Волинський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні. Працював у ТзОВ «Ремонт автомобілів».

У вересні 2022 року чоловік був мобілізований до Збройних Сил України. Воював у лавах 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. Обіймав посаду оператора-навідника БМП-1, заступника командира бойової машини.

«Михайло був коханим чоловіком, найкращим сином і братом. Він був моїм життям, в якого самого життя тільки починалося. Нам так нашого Михайла не вистачає… Ми дуже його любимо та сумуємо», – розповіла його дружина Катерина.

Поховали молодого воїна на Алеї Слави цвинтаря в рідному місті.

У захисника залишилися батьки, сестра та дружина.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні