У області на заході України затримали 12 чоловіків: що сталося

2
У області на заході України затримали 12 чоловіків: що сталося
Ввечері 25 березня біля українсько-угорського кордону прикордонники Мукачівського загону затримали дві групи по 6 чоловіків з різних областей. Першу групу ухилянтів затримали на околиці села Пейтерфолво, другу – поблизу пункту пропуску «Лужанка».

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Біля Пейтерфолво ухилянтів виявили у мікроавтобусі Hyundai, яким керував 19-річний житель села Сасово. Шестеро ухилянтів з Закарпаття, Київщини, Запорізької області і Тернопільщини заплатили хлопцеві від 5 до 9 тисяч доларів за переправлення до Угорщини.

Іншу групу військовозобов’язаних чоловіків прикордонники відділу «Лужанка» помітили за допомогою БПЛА за 500 метрів до кордону.

«Зловмисників затримали. Усі вони є жителями різних областей: Закарпатської, Київської, Харківської, Херсонської, Одеської та Дніпропетровської. Під час проведення опитування порушники зізналися, що кожен з них заплатив переправникам по 6 тисяч доларів США. Наразі оперативники загону встановлюють коло осіб, причетних до організації цієї мандрівки», – інформують у ДПСУ.

За спробу незаконно перетнути кордон на ухилянтів склали адмінпротоколи, їх переправникам загрожує кримінальна відповідальність.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То баби в юбках,нехай гниди тікають,ще годувати їх в тюрмі за наш рахунок
Відповісти
Потрібно їх на війну відправити а не в тюрму...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні