Під час виконання бойового завдання загинули 7 військових із заходу України

0
Під час виконання бойового завдання загинули 7 військових із заходу України
Сьогодні, 27 березня, у Львівській області прощаються із захисниками, які загинули через російську агресію.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Іван Чепа
Був солдатом Третьої штурмової бригади, проходив військову службу за контрактом. Йому було лиш 19 років. Загинув 21 березня 2024 року біля населеного пункту Авдіївка Донецької області.



Святослав Панченко
З початком повномасштабної війни він став на захист країни, служив у лавах 3-ї ОШБр. Загинув Герой 19 березня 2024 року у зоні бойових дій.



До Небесного війська доєдналися пʼятеро воїнів з Рівненщини, які до останнього захищали Україну.

Про це повідомили у Рівненській ОВА.

Володимир Легкий
Коли ж розпочалося повномасштабне вторгнення, чоловік долучився до лав ЗСУ, з січня 2023 року. Служив у Дніпропетровській, Донецькій, Харківській областях на передових позиціях. На жаль, 48-річний молодший сержант Володимир Легкий загинув 19 лютого 2024 року на Харківщині під час виконання бойового завдання із захисту України.



Анатолій Крот
Мужньо захищав суверенітет України на Херсонському напрямку. На жаль, військовий помер під час виконання завдання на бойовому посту.



Віталій Гронь
Службу у Збройних Силах України проходив на посаді стрільця стрілецького відділення. На жаль, Герой загинув 19 березня під час виконання бойового завдання на Луганщині.



Володимир Станіславчук
На жаль, солдат Збройних Сил України загинув 21 березня 2024 року під час виконання бойового завдання в Донецькій області.



Михайло Безкоровайний
Службу у Збройних Силах України проходив на посаді командира відділення протитанкових ракетних комплексів роти вогневої підтримки. На жаль, захисник загинув 5 березня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі Донецької області.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні