Помер екснардеп та полковник Нацгвардії

0
Помер екснардеп та полковник Нацгвардії
Сьогодні, 27 березня, відійшов у засвіти український політик і громадський діяч, народний депутат України VIII скликання, майданівець Андрій Антонищак.

Про це повідомила народна депутатка України, співачка та громадська діячка Софія Федина.

"День розпочався важко: відійшов у вічність Андрій Антонищак , майданівець, народний депутат 8 скликання, боєць батальйону Кульчицького, полковник нацгвардії, справжній лемко...Вічная пам'ять і нехай душа упокоїться з миром...", - написала Федина.

Довідково. Андрій Антонищак - український політик і громадський діяч. Координатор 1-го батальйону оперативного призначення Національної гвардії України. Народний депутат України VIII скликання, член парламентської фракції партії "Блок Петра Порошенка", член Комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики.

Народився 23 червня 1969 року у Новому Роздолі на Львівщині. Закінчив МАУП за спеціальністю "управління персоналом та бізнесом". Трудову діяльність розпочав у 1991 році в МП "Розділ". Працював: ТзОВ "Н. Р. Трейд ЛТД" - комерційний директор; ПП "Владокс" - заступник директора; ПП ТВ "Галм'ясоком" - директор роздрібної торгівлі; приватний підприємець.

У 2006 році обирався депутатом Львівської міської ради від блоку "Український Народний Блок Костенка і Плюща".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні