Стало відомо, під яким номером на Євробаченні 2024 виступить Україна

0
Стало відомо, під яким номером на Євробаченні 2024 виступить Україна
Цьогорічний довгоочікуваний пісенний конкурс відбудеться у Мальме. Представниці України заспівають на сцені у першому півфіналі вже 7 травня. Водночас тепер організатори оголосили порядкові номери учасників Євробачення-2024.

Про це пише Суспільне.

Виявляється, всього 7 травня сцену запалять 18 представників різних країн. Першою виступить виконавиця з Кіпру Силія Капсіс з композицією Liar.

Під яким номером виступлять alyona alyona та Jerry Heil
Українські співачки 7 травня виконають трек Teresa & Maria. Вони виступатимуть в першому півфіналі під номером 5. Перед дуетом на сцену також вийдуть представники Кіпру, Сербії, Литви, Ірландії та Сполученого Королівства.

Для довідки! Країни Великої п'ятірки: Німеччина, Велика Британія, Франція, Італія, Іспанія, та торішня переможниця Швеція, з'являться на сцені під час обох півфіналів, проте вони не мають порядкових номерів, бо автоматично проходять у фінал пісенного конкурсу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні