Астролог попередив українців про найнебезпечніші дні квітня

0
Астролог попередив українців про найнебезпечніші дні квітня
У квітні 2024 року буде кілька дуже небезпечних днів, у які є ризик ракетних ударів і смертей. У ці дні потрібно бути дуже обережними і не планувати на цей період часу ніяких важливих справ.

Таким прогнозом поділився астролог Влад Росс у гороскопі на квітень-2024, пише Главред.

Він зазначив, що найбільш обережними варто бути у період сонячного затемнення 8 квітня, а також у кілька днів до і після цієї події. Наступними небезпечними днями будуть 10 квітня і період близько 24 квітня.

"Сонячне затемнення 8 квітня може принести стресові важливі події в першій третині місяця. Сам день затемнення, кілька днів до нього і кілька після – найскладніші дні. Весілля й операції на ці дні категорично не можна призначати", – зазначив астролог.

За його словами, ретроградний Меркурій цього місяця буде не дуже вдалим для всіх фінансових справ. Спостерігатиметься гальмування в роботі, може бути затримка зарплати. Тому, за словами Росса, важливі справи краще відкласти на травень.

"10 квітня Марс буде в з'єднанні з Сатурном, тобто планети великого і малого нещасть. У цей час можливі потужні удари. Також дуже ймовірні ракетні обстріли і різного роду жахи. Також на нас чекає складний повний Місяць із Плутоном. У цей час є небезпека смертей поблизу 24 квітня. Період дуже критичний", – попередив астролог.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні