На Волині шостий тиждень шукають 17-річну дівчину, яка зникла на відпочинку

0
На Волині шостий тиждень шукають 17-річну дівчину, яка зникла на відпочинку
На Камінь-Каширщині вже шостий тиждень тривають пошуки 17-річної Аліни Божко, яка загадково зникла під час відпочинку з друзями.

Про це у коментарі виданню ВСН розповіли у поліції Волині.

Інспекторка сектору комунікації Нацполіції Волині Марина Балдич зазначила, що пошуки досі ведуться.

На жаль, дівчину поки не знайшли. За словами правоохоронців, дівчину шукатимуть доти, поки не знайдуть.

Нагадаємо, дівчина зникла під час відпочинку з друзями. У суботу, 17 лютого, о 17:17 до служби порятунку за допомогою у пошуках звернулися її друзі, саме з ними вона відпочивала поблизу лісопосадки. Аліна відійшла у ліс та не повернулася. Свій мобільний телефон вона залишила в автомобілі, тому зв'язатися з нею не вдалося. Пізніше стало відомо, що у лісі у сусідньому селі знайшли пальто та пояс від пальта дівчини.

Поліцейські кажуть, що не пропускають жодного квадратного сантиметра лісу. Пошуки будуть продовжуватися, доки її не знайдуть. Пошукова група обстежує лісосмуги та болотисту місцевість. У густому поліському лісі шукають зниклу дівчину. Поліцейські кажуть, що не пропускають жодного квадратного сантиметра лісу, навіть ями та углиблення, де дівчина могла заховатися і чекати на допомогу.

Нещодавно у студію програми «Говорить вся країна» прийшли рідні і друзі Аліни Божко - розглядали версії зникнення 17-річної волинянки і перевіряли друзів на поліграфі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні