Що бачить кожна людина перед смертю

0
Що бачить кожна людина перед смертю
Джулі МакФадден, яка працює медсестрою в хоспісі в Лос-Анджелесі, пояснила, що зазвичай видіння, які "бачать майже всі перед смертю" відбуваються приблизно за місяць до того, як людина помирає.

Про це повідомляє Главред з посиланням на RSVPLive.

Виступаючи на подкасті Skeptic Metaphysician, Джулі, яка також є автором книги "Нічого боятися", поділилася своїм досвідом допомоги людям в останні хвилини їхнього життя.

"Одна з головних речей, яка трапляється майже з кожною людиною - це зазвичай приблизно за місяць до смерті. Вони починають бачити людей, які вже померли. Це завжди люди, які приносять їм розраду, тому я кажу члени сім'ї, але тільки члени сім'ї, якщо у вас з ними хороші стосунки. Вони побачать своїх батьків, бабусь і дідусів, тіток, дядьків, друзів, двоюрідних братів і сестер і домашніх тварин", - сказала вона.

Вона пояснила, що ці видіння часто є видіннями близьких людей, які вже померли, щоб підтримати їх, кажучи: "Я скоро прийду за тобою, тобі не потрібно ні про що турбуватися. Ми будемо тут, поруч з тобою", - додає медсестра.

Джулі зазначила, що більшість людей, які переживають це, мають абсолютно ясну голову і не мають галюцинацій.

"Як медичні працівники, ми знаємо, як виглядають галюцинації, як виглядає марення, як виглядає гіпоксія. Це не те. Це дуже різні речі, які відбуваються", - зазначила вона.

@skepticmetaphysicians Do people really see their dead relatives before they die? Here's what Hospice Nurse Julie says! Its called Visioning and apparently its not as uncommon as you would think! Check out the full interview at SkepticMetaphysician.com! . . . . #lifeafterdeath #hospice #visioning #endoflifevisioning ♬ original sound - Skeptic Metaphysician
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні