Військового ЗСУ не впустили у вагон через собаку

0
Військового ЗСУ не впустили у вагон через собаку
Нацгвардійця дорогою з Києва у Чернігів не впустили у вагон «Інтерсіті» через великого пса. Врешті військовий їхав майже три години в дорозі у тамбурі разом зі службовим собакою.

Історію розповіла в Iнстаграм Дарія Рубан, пише УП.

Дівчина, як розповіла вона у коментарі виданню, зустріла бійця Валерія на виході до вагону-кафе. Розпитавши у нього, чому чоловік стоїть у тамбурі, той відповів: «Не дозволяють».

Собаку, який теж служить у Нацгвардії, звуть Ермі. Валерій поділився, що разом із псом вони виконують різні бойові завдання по всій Україні ще з початку повномасштабного вторгнення.

«Я зрозуміла, що не можу мовчати про цю ситуацію. Звернулася до провідника з проханням пояснити ситуацію. На що отримала відповідь, що заборону їздити разом з великими собаками передбачають правила і їх не можна порушувати», – сказала Дарія.

В Укрзалізниці відповіли, що в потягах «Інтерсіті» заборонено їхати з великими собаками (зростом понад 45 сантиметрів). Подорожувати з такими тваринами можна лише викупивши всі місця в купе. Також собака обов'язково має мати намордник.

Якщо пасажир із великим улюбленцем мають намір скористатися «Інтерсіті», вони їхатимуть у тамбурі, пояснили в «УЗ».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні