Зеленський розповів, коли рф може почати контрнаступ

0
Зеленський розповів, коли рф може почати контрнаступ
Росія наприкінці травня або в червні може розпочати контрнаступальні дії.

Про це сказав президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю американському телеканалу CBS, передає Уніан.

Він зазначив, що про це йдуть розмови з партнерами України.

"Ми всією інформацією ділимося з нашими партнерами і говоримо, що Росія буде готувати контрнаступальні дії. І це може бути кінець травня, може бути червень місяць", - наголосив Зеленський.

За його словами, до цього потрібно не тільки готуватися, не тільки стабілізувати фронт, але й необхідна допомога Україні від партнерів. Він додав, що партнери іноді дуже радіють, що ситуацію на сході України стабілізували і "тримають за нас кулаки і кажуть, що в нас є сили".

"Ми кажемо: "Ні. Нам треба зараз допомога для того, щоб готувати відповідні бригади, яким прийдеться воювати за нашу землю, особливо в момент контрнаступальних дій, які Росія хоче почати", - зазначає президент України.

Зеленський зазначив, що станом на сьогодні на сході нашої держави, де найнебезпечніше з усіх напрямків ситуація стабілізована.

"Ситуація стабілізована, наскільки це можливо, враховуючи факт дефіциту відповідної зброї, амуніції, дивлячись на те, що ми починаємо готувати бригади до відповідних важливих для нас дій. Ми стабілізували ситуацію. Вона краща ніж два-три місяці назад" - наголосив він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні