У селі подружжя зарізало знайомого і закопали на подвір'ї

0
У селі подружжя зарізало знайомого і закопали на подвір'ї
На Житомирщині поліція викрила подружжя у вбивстві знайомого. Ще 25 березня до поліції надійшло повідомлення про зникнення 33-річного жителя Андрушівської громади.

Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Житомирської області.

Мати зниклого розповіла, що син збирався до знайомих, які мешкають у сусідньому селі, що у Волицькій громаді. Тож оперативники райвідділу навідалися до обійстя місцевих жителів. Однак господарів за місцем проживання не виявилося. У домоволодіння поліцейські виявили сліди крові.

"Вже згодом на території домоволодіння правоохоронці виявили сліди свіжої землі. Під шаром ґрунту - тіло чоловіка. Судово-медичні експерти констатували множинні колото-різані рани. До розшуку власників домоволодіння були залучені поліцейські поліції області. Вже наступного дня 28-річного чоловіка та його 26-річну цивільну дружину розшукали в обласному центрі", - зазначили у поліції.

Як з’ясували правоохоронці, ввечері 23 березня загиблий та господарі будинку разом розпивали алкогольні напої. Попередньо, між ними виник конфлікт, під час якого чоловік та жінка завдали ножових поранень гостеві. Зрозумівши, що чоловік мертвий, вони намагалися приховати злочин та закопали тіло на території обійстя. Також спробували вимити сліди крові та знищити знаряддя злочину. Потім поїхали з дому.

Чоловіка та жінку поліцейські затримали. Слідчі повідомили подружжю про підозри у вчиненні умисного вбивства (ч. 2 ст. 115 КК України).

За вчинення умисного вбивства, за попередньою змовою групою осіб, законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні