Під час виконання бойового завдання загинули 4 військових із області на заході

0
Під час виконання бойового завдання загинули 4 військових із області на заході
На Рівненщині до Небесного війська приєдналися чотири Герої, які до останнього захищали рідну землю.

Про це повідомили у Рівненській ОВА.

Микола Посільський
Молодший лейтенант Збройних Сил України був призваний до війська торік у квітні. На службі обіймав посаду командира кулеметного взводу. На жаль, Герой загинув цьогоріч 25 березня під час виконання бойового завдання в Запорізькій області.



Віктор Бульчак
Солдат Збройних Сил України проходив військову на посаді старшого механіка-водія. Воїн помер у лікарні цього року 29 березня. Поховали захисника на місцевому кладовищі.



Юрій Бернацький
Солдат Збройних Сил України проходив службу в 130-му окремому розвідувальному батальйоні на посаді стрільця-помічника гранатометника. На жаль, захисник помер цьогоріч 25 квітня під час виконання обов’язків військової служби в Запорізькій області.



Олександр Олендер
27 березня Герой помер від отриманих травм унаслідок ворожих обстрілів зі ствольної артилерії. Це сталося в Донецькій області.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні