Хто з українців має прийти до ТЦК без повістки з 1 квітня

0
Хто з українців має прийти до ТЦК без повістки з 1 квітня
В Україні, допоки не ухвалено новий закон про мобілізацію, діють чинні правила щодо військового обліку. Тому у квітні кілька категорій громадян мають добровільно, не чекаючи на повістку, з’явитися до військкомату.

Про це пише ТСН.

Хто має сам прийти до ТЦК з 1 квітня
Відповідно, є кілька категорій громадян, які мають прийти до ТЦК та СП у квітні, не чекаючи на повістку. Отож, до військкомату від 1 квітня мають з’явитися військовозобов’язані чоловіки, призовники чи резервісти, щоб:

- отримати дозвіл на зміну місця проживання у разі переїзду до іншого регіону і також з’явитися до ТЦК за новим місцем проживання для того, щоб наново стати на військовий облік, щоб зняти себе з військового обліку, якщо необхідно виїхати за кордон більш ніж на три місяці, повідомити про зміну персональних даних, зазначених у ст.7 Закону України "Про Єдиний державний реєстр призовників, військовозобов’язаних та резервістів".

Зробити це потрібно протягом 7 днів. У разі втрати чи псування військово-облікового документа, для звірки персональних даних із даними ТЦК, нагадаємо, що робити потрібно кожні п’ять років, а також до військкоматів треба з’явитися тим, хто має подати документи до ТЦК, який підтверджує право на відстрочку від призову на строкову військову службу. Робити це потрібно щороку до 1 жовтня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні