На заході України під час конфлікту жінка пошкодила авто ТЦК

0
На заході України під час конфлікту жінка пошкодила авто ТЦК
У поліції Хмельниччини з'ясовують, який збиток завдала жінка, яка пошкодила автомобіль військових під час конфлікту, що відбувся 29 березня.

Про це Суспільному розповіла старша інспекторка сектору комунікацій Шепетівського районного управління поліції Інна Чаховська.

За її словами, після того, як поліцейські встановлять повну картину події та з'ясують усі обставини, буде прийнято рішення про притягнення жінки до адміністративної відповідальності за статтею 173 "Дрібне хуліганство" Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Санкції статті передбачають накладення штрафу у розмірі 3-7 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадські роботи на строк 40-60 годин, виправні роботи на строк 1-2 місяці з відрахуванням 20% заробітку, адміністративний арешт на строк до 15 діб.

"Адміністративні матеріали направлять на розгляд суду, де суддя буде вирішувати, чи винна особа, чи ні, і який саме вид покарання застосувати у разі доведення її вини", – додала старша інспекторка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні