Народна артистка України підтримала рф

0
Народна артистка України підтримала рф
Народну артистку України Ружену Рубльову, яка поширювала російську пропаганду і підтримувала війну, засудили до 10 років ув'язнення з позбавленням права 12 років обіймати посади у галузі культури.

Про це повідомив Рівненський міський суд.

Так, Рубльова, яка працювала в херсонському театрі й виступала на пропагандистських концертах на підтримку ворога, отримала відповідний вирок суду.

"Рубльова – громадянка України, усвідомлювала здійснення відкритої російської агресії, яка розпочалася 24.02.2022 року повномасштабним вторгненням на територію України. З метою переслідування особистих інтересів, вона погодилась на пропозицію представників окупаційної адміністрації та взяла участь у мітингу-концерті в Москві. Артистка у супроводі "хору військ національної гвардії Російської Федерації" виконала музичну композицію, яка розпочинається словами "Здесь птицы не поют…", – йдеться у повідомленні.

Як відомо, зірка ще влітку 2022 року після окупації Херсону стала на бік держави-агресорки й займалася колабораціонізмом. Ружена Рубльова працювала акторкою в театрі імені Миколи Куліша і була директоркою двох музичних шкіл. Згодом путіністка очолила так званий "Херсонський обласний російський академічний музично-драматичний театр" в окупованому Генічеську. Окрім того, зрадниця виступала на безлічі концертів, присвячених анексій територій України, запис яких був розміщений на російських платформах з метою підтримки так званої "есвео".

Цікаво, що за словами свідка на судовому засіданні, тиску на працівників театру в окупованому Херсоні, де працювала Рубльова, не було й проросійська позиція – її власне бажання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні