Що не можна фотографувати, аби не накликати біду

0
Що не можна фотографувати, аби не накликати біду
Особисті фотографії людини мають неймовірно потужну енергетику і накопичують в собі багато емоцій. Але є речі, з якими не можна фотографуватися. Як пояснюють біоенергетики, вони можуть нашкодити вам та моментально це відчуєте на собі.

Про це пише Радіо Трек.

Сплячих людей
Наші пращури вважали, що у жодному разі не можна фотографувати людину, яка спить. Ця заборона особливо стосувалася немовлят і дітей до шести років, оскільки вони дуже вразливі до впливу зла та темних сил.

Предки вірили, що відкриті очі захищають від демонів, які бажають залишитися невидимими для людини.

У момент фотозйомки сплячої людини стирається межа, відкриваючи злим силам доступ до енергетики людини.

Відображення у дзеркалі
Здавна наші предки описували дзеркало, як магніт для злих духів. Його вважали накопичувачем негативу між двома світами - світом живих та потойбічним світом.

Фотографуючи відображення у дзеркалі, людина перебуває в безпосередній близькості до того, що пов'язано з духами і потойбіччям.

Предки вважали, що небезпеку несе не лише момент фотографування, а й саме фото.

Померлих людей
У давнину існувала прикмета, що фотографуючи померлого, можна змусити його душу втратити спокій назавжди. Тоді у будинку будуть відбуватися дивні містичні речі.

Якщо ви все-таки зробили таку фотографію, то зберігайте її окремо від інших фото.

Чорних кішок
Ця прикмета стосувалася не домашніх тварин, а тих, яких випадково зустріли на вулиці. Предки вірили, що саме чорні кішки легко піддаються впливу потойбічних сил.

І така світлина нічого, окрім проблем, не принесе.

Занедбані будинки
Не можна фотографуватися на тлі руїн чи занедбаних будинків, оскільки там потужна негативна енергетика. Вона може перейти і на фотографію, «заразивши» невдачами весь будинок.

Якщо ж ви все таки зробили таке фото, то його варто зберігати в нежитловому приміщенні типу гаража, горища і не ставити її на видному місці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні