Під час виконання бойового завдання на фронті загинули 10 Героїв із заходу України

0
Під час виконання бойового завдання на фронті загинули 10 Героїв із заходу України
Сьогодні, 5 квітня, у Львівській області прощаються із Героями, які загинули за Україну через російську агресію.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Василь Лупій
Мобілізований з шахти «Лісова» ДП «Львіввугілля» до лав Збройних Сил України. Служив у військовій частині ВЧ А4447. Загинув у квітні 2022 року.



Арсен Мартинюк
Він був лейтенантом, начальником розвідки штабу самохідного артилерійського дивізіону військової частини. Загинув 1 квітня 2024 року у Бахмутському районі Донецької області.



Петро Юркевич
У 2014 році став на захист України в зоні проведення АТО. З початком повномасштабного вторгнення у травні 2022 року долучився до лав ЗСУ. Був молодшим сержантом, командиром бойової машини механізованого батальйону військової частини А 4123. Загинув 1 квітня під час виконання бойового завдання поблизу міста Часів Яр Бахмутський район Донецької області.



На Рівненщині семеро мужніх Героїв-захисників провели до лав Небесного легіону.

Про це повідомили у Рівненській ОВА.

Михайл Оленюк
Мобілізований до лав Збройних Сил України у квітні 2023 року. Служив солдатом механізованого відділення механізованого взводу. На жаль, воїн передчасно помер 1 квітня 2024 року. Поховали Михайла з військовими почестями на кладовищі в рідному місті. Герою назавжди буде 36.



Юрій Столярчук
У лави Збройних Сил України був призваний у лютому 2023 року. Отримав поранення. Загинув Захисник 1 квітня 2024 року внаслідок удару дрона-камікадзе на Донеччині. Зупинилося серце Героя на 37-му році життя.



Олексій Драганчук
З 1 вересня 2022 року Олексій приєднався до лав ЗСУ. Брав участь у бойових діях на Запорізькому та Донецькому напрямках. Під час боїв був двічі поранений, щоразу повертався у стрій. 31 березня 2024 року 35-річний солдат загинув від отриманих під час стрілецького бою поранень на Донеччині. Поховали воїна на кладовищі «Нове» у Рівному.



Віталій Демчук
Був мобілізований до війська 7 листопада 2023 року. Після навчання військовій справі служив на Харківщині. За тиждень до загибелі підрозділ, в якому служив солдат, перевели на Донецький напрямок. Загинув 31-річний Герой 31 березня 2024 року на Донеччині.



Федір Головин
Федір із жовтня 2023 року - старший водій-телефоніст стрілецької роти. Воїн мужньо боронив країну на Донецькому напрямку. 2 квітня 2024 року ворожа куля обірвала життя солдата.



Михайло Сокот
У червні 2022 року солдат знову став на захист України. 28 вересня 2022 року стрілець-санітар десантно-штурмового батальйону загинув на Харківщині, виконуючи бойове завдання. Остання дорога Михайла додому була дуже довгою. Після тривалих пошуків Герой повернувся «на щиті». Поховали молодого воїна в рідному селі. Захиснику назавжди буде 27.



Павло Вакулко
У березні 2023 року був призваний на військову службу за контрактом. У лавах ЗСУ старший солдат служив стрільцем-зенітником. На жаль, 27 березня 2024 року, виконуючи поставлені завдання у Харківській області, воїн загинув. Без сина залишилися батьки. Поховали Героя в рідному селі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні