Офіцер ЗСУ розповів, чому демобілізація наразі неможлива

0
Офіцер ЗСУ розповів, чому демобілізація наразі неможлива
Офіцер ЗСУ, волонтер Мирослав Гай вважає, що зараз демобілізація в Україні неможлива.

Про це він сказав в етері телеканалу Еспресо.

"Зараз демобілізація неможлива. Навіть, якщо наберуть нових людей, то це забере достатньо довгий час. Потрібен час, щоб натренувати, підготувати, злагодити, озброїти людей і відправити їх на фронт. А в цей момент хтось має тримати лінію бойового зіткнення", - наголосив Гай.

За словами офіцера ЗСУ, нам постійно загрожують, що Росія може зібрати неймовірні резерви й піти в наступ на інших напрямках.

"Ми постійно про це чуємо, і не тільки від українських, але й від західних експертів. Тобто зараз починати відпускати людей, які мають два роки, а то й більше війни, які є досвідченішими - це просто програти війну. Звичайно хотілося б, щоб був механізм демобілізації, але зараз він неможливий. І це об'єктивно", - додав Гай.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні