Зранку на заході України пролунала серія вибухів

0
Зранку на заході України пролунала серія вибухів
Вранці у четвер, 18 квітня, у Івано-Франківську та області пролунали вибухи під час повітряної тривоги, яка була оголошена через атаку БПЛА.

Про це повідомляють телеграм-канали та Повітряні сили ЗСУ, передає Еспресо.Захід.

Після 6:30 військові заявили, що дрони рухаються на Івано-Франківщину - "Курс на Коломию та Івано-Франківськ". В регіоні — тривога. Згодом жителів Франківська закликали пройти до укриттів. "Ще шахеди з півночі Івано-Франківська", - заявили в ПС о 6:49.

Вибухи на Івано-Франківщині
Після цього жителі Івано-Франківська та Коломиї чули звуки вибухів. Зокрема, Суспільне повідомляє про три вибухи: о 6:45 год; о 6:53 год в самому Івано-Франківську та о 7:07 год.

О 7:45 мер Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив, що під час російської атаки на Франківщині обійшлося без постраждалих.

"На світанку наші захисники знешкодили кілька ворожих повітряних цілей. На щастя, обійшлося без постраждалих", - йдеться у повідомленні.



Вибухи на Хмельниччині
О 2:25 годині було чутно звуки вибухів на Хмельниччині, повідомляє Суспільне.

На Хмельниччину дрони потрапили з Житомирщини. В області "шахеди" курсували в бік Хмельницького, потім їхній курс змінився. Спершу моніторингові канали, а потім і Повітряні сили написали, що БпЛА летять на Старокостянтинів.

Місцеві пабліки писали про роботу ППО.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні