Сьогодні на Волині будуть застосовані графіки відключення світла

0
Сьогодні на Волині будуть застосовані графіки відключення світла
Сьогодні, 18 квітня, у Волинській області з 18:00 до 22:00 на виконання розпорядження головного диспетчера НЕК «Укренерго» будуть застосовані графіки обмеження споживання електричної потужності (ГОП) в обсязі трьох черг.

Про це повідомили у Волиньобленерго.

"ГОП стосуються тільки юридичних споживачів. Їхня мета – стабілізація енергосистеми України. Просимо підприємства, що будуть залучені до цих графіків, забезпечити виконання усіх вимог", - йдеться у повідомленні.

Графіки обмеження споживання електричної потужності застосовують у разі виникнення загрози порушення балансу між виробництвом і споживанням електричної потужності.

"Закликаємо ощадливо споживати електроенергію. Зменшуючи споживання в пікові години вранці та ввечері, ви допомагаєте енергетикам збалансувати енергосистему. Не вмикайте потужні енергоприлади з 18:00 до 22:00", - звернулися до волинян.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні