Астролог здивував передбаченням про закінчення війни в Україні

2
Астролог здивував передбаченням про закінчення війни в Україні
Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію.

Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", пише ТСН.

Володимир Бадиян розповів про ознаки того, що в Україні закінчиться війна. За його словами, важливим чинником буде те, що в України з'явиться дуже потужний партнер.

"Перший знак - нам допоможуть з деякою новітньою зброєю, яка може бути застосованою вже вкінці 2024 року. Це буде один із важливих моментів. Друге - якась країна, можливо Японія, нам дуже сильно допомагатиме: і технологічно, і морально. Це буде показником того, що ми почнемо перемагати. Далі - практично не буде ракетних ударів. Ми буде захищені, натомість Росія все більше потерпатиме від обстрілів, а ми навіть повертатимемо їм їхні ракети. Тобто навіть така технологія може бути. Від того часу, до кінця війни буде дуже мало. Один з показників - у нас буде партнер, який нам реально допомагатиме", - сказав астролог.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я відчуваю що астролог помре в неділю о 03,45 год. ночі
Відповісти
А вона отака технологія існує в природі?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні