На фронті загинули двоє молодих Героїв з Волині, яких вважали зниклими безвісти

0
На фронті загинули двоє молодих Героїв з Волині, яких вважали зниклими безвісти
На жаль, ще одна страшна звістка сколихнула Оваднівську громаду. На війні загинув Герой з Оваднівської громади Ігор Миколайович Боярин.

Про це у четвер, 18 квітня повідомив священник Борис Наумчук.

«Найгірші переживання підтвердились. «На Щиті» в рідне село повертається ще один Син Українського народу, наш захисник, відважний воїн 95-тої окремої десантно-штурмової Поліської бригади, Боярин Ігор Миколайович «ДЖАФАР». Розділяємо Ваше горе та приносимо щирі слова співчуття і підтримку батькам, дружині та донечці, всій родині з приводу непоправної втрати люблячого Сина, коханого чоловіка і тата, найкращого брата, мужнього Воїна Ігора Миколайовича», - йдеться у повідомленні.

ЯК пише Володимирська міська рада, близько 9:00 у Володимир зі сторони Луцька прибуде місія «На щиті» з тілом загиблого Героя.

Просять коридором шани зустріти воїна. Траурний кортеж прослідує вулицями Луцькою, Ковельською та Шпитальною, у напрямку міського моргу.



Під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Нововознесенське, Херсонської області, загинув житель села Седлище Старовижівської громади Максим Турецький.

Про це повідомили у Старовижівській громаді.

Загинув Герой ще 29 серпня 2022 року. Довгий час вважався зниклим безвісти і ось в останнє повертається до рідної домівки.

20 квітня, орієнтовно о 10.00 колона з тілом загиблого Героя України прибуде до рідної домівки в с. Седлище. Чин відспівування відбудеться об 11.00 год в храмі Юрія Переможця.

Просять всіх належним чином зустріти та провести в останню дорогу Воїна, що поклав своє життя за волю та незалежність України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні