У відомого українського співака через ракетний удар рф загинула сестра

0
У відомого українського співака через ракетний удар рф загинула сестра
Український співак MELOVIN вперше поділився подробицями трагедії у родині.

Про це пише ТСН.

Так, нещодавно зірка втратив свою сестру. Вона загинула внаслідок подвійного удару ворожими ракетами по Одесі 15 березня. За словами співака, після цього болісного випадку він став ще більше цінувати життя в моменті.

"Нещодавно під час обстрілу я втратив сестру. Пам'ятаєте, коли після вибуху надзвичайники приїхали рятувати людей і прилетіла друга ракета? Це боляче, це розриває серце. Наступного дня я виступав на весіллі. Натягнув усмішку і поїхав… До абсурду, але саме це й допомогло мені оговтатися і зрозуміти: "Життя – це тут і зараз. Не треба зволікати", – розповів артист в інтерв'ю Insider.ua.

Окрім того MELOVIN зазначив, що попри це його батьки продовжують жити в Одесі й він часто навідується туди, щоб перепочити у рідному місті.

"Мої батьки живуть в Одесі. За першої-ліпшої нагоди я намагаюся приїздити туди на декілька днів, а може, і більше. Цього року був у рідному місті двічі: у січні та в березні, на день народження тата. Ходив до моря. Хочу поїхати туди з концертом. Одеса – особливе для мене місто, тому все, що відбувається там нині, щоразу болить, щоразу викликає переживання", - додав співак.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні