Синоптик попередив волинян про заморозки

0
Синоптик попередив волинян про заморозки
Україну накрило сильне похолодання. Синоптики попереджали про велику кількість опадів та заморозки на Волині.

Про це у коментарі Фактам ICTV розповіла синоптикиня Українського гідрометцентру Наталя Птуха.

З понеділка, 22 квітня, в Україні очікуємо дощі, проте з перервами на сонечко. Але вночі місцями можливі заморозки на ґрунті.

Циклон приніс опади
Цього тижня на території України циклон приніс багато опадів, переважно в західних, північних, частково у центральних областях. Водночас у південно-східних регіонах температура була доволі теплою та комфортною.

У суботу, 20 квітня, в Україні пануватиме поле високого тиску: у більшості областей без опадів, ніч буде прохолодною, подекуди з заморозками.

У неділю, 21 квітня, до України з півдня зайде циклон з атмосферними фронтами, який принесе доволі інтенсивні опади у північні, центральні та південні області.

«У ніч на неділю прогнозуються сильні опади», – наголосила синоптикиня.

Дощитиме весь тиждень
З понеділка в Україні чергуватиметься погода: будуть надходити атмосферні фронти з опадами й будуть перерви від дощів. Між атмосферними фронтами весняне сонце трохи пригріватиме і температура вдень трохи підвищиться.

«Наступного тижня в нічні години температура коливатиметься від 2 °C до 7 °C тепла. Дещо тепліше буде по південно-східній частині України – там до +12 °C, а в денні години +8-13 °C. Знову ж таки, дещо тепліше буде по лівобережжю – від +15 °C до +20 °C», – розповіла Наталя Птуха.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні