Чому не можна підбирати знайдені гроші

1
Чому не можна підбирати знайдені гроші
З давніх часів гроші вважалися не лише засобом обміну, а й носієм енергії. Тому вони також використовуються для проведення ритуалів та залучення удачі. Однак, знаходячи гроші на вулиці, не слід відразу підбирати їх, оскільки вони можуть принести негатив у життя людини.

Про це пише РадіоТРек.

Ритуальні гроші
Деякі народні вірування та забобони суворо забороняють підбирати гроші, знайдені на вулиці. Це може бути пов'язано з тим, що такі кошти часто асоціюються з ритуалами, які можуть залучити негативну енергію в життя людини.

Крім того, підбираючи знайдені на вулиці гроші, ви можете несвідомо взяти на себе проблеми і труднощі людини, яка їх загубила.

Закон Всесвіту
Ще одна причина, чому не варто підбирати гроші на вулиці, криється в законі Всесвіту. Згідно з ним, якщо щось додається в одному аспекті життя, то в іншому – зменшується.

Тому гроші, отримані без значних зусиль, можуть принести тимчасові вигоди, але в кінцевому підсумку призведуть до нещастя.

Прокляті гроші
Крім того, гроші, знайдені на вулиці, потенційно можуть бути прокляті або використані в темних ритуалах. У таких випадках вони можуть притягнути серйозні неприємності та енергію смерті в життя людини, яка ними володіє.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну какой бред)ритуалы....где?просто посреди улицы?если и делают,то на перекрестке дорого .и это не городской перекресток.можно подобрать,но сразу же пустить в оборот.купите что то,или обменяйте на др.купюру.или отдайте нищему.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні