На репетиції військового параду зіткнулися два вертольоти: загинув весь екіпаж

0
На репетиції військового параду зіткнулися два вертольоти: загинув весь екіпаж
Два гелікоптери ВМС Малайзії зіткнулися у вівторок, 23 квітня, в повітрі під час репетиції військово-морського параду – загинули всі 10 членів екіпажу, які перебували на борту. Інцидент стався на військово-морській базі міста Лумут.

Про це пишуть Reuters та BBC, передає ТСН.

Наразі відомо, що пілоти двох вертольотів AgustaWestland AW139 і Eurocopter Fennec не помітили один одного, заходячи на маневр, і зіткнулись у повітрі.

На відео видно, як кілька гелікоптерів летіли в строю, коли один борт зачепив гвинт іншого, після чого обидва впали. ВМС Малайзії заявили, що проведуть розслідування причин аварії.

На військово-морській базі міста Лумут проходила репетиція для параду на честь 90-ї річниці Королівського флоту Малайзії.

Як пише BBC, один із гелікоптерів із сімома людьми на борту впав на бігову доріжку. Інший, на борту якого було троє людей, впав біля басейну спортивного комплексу ВМС.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні