Українців попереджають про потужну магнітну бурю

0
Українців попереджають про потужну магнітну бурю
Магнітна буря атакувала країну 19 квітня і влупила одразу з майже 7-бальною потужністю. На такому рівні вона протрималася до 21 квітня включно, після чого пішла на спад. 22-23 квітня буря зупинилася на рівні 4 балів. Очікується, що 24 квітня вона опуститься до трьох балів.

Про це пише meteoprog.

Однак розслаблятися ще рано, адже вже 25-26 квітня геомагнітний шторм знову посилиться і підніметься до майже п'яти балів. Лише 27 квітня його потужність піде на спад, а 29 квітня знизиться до мінімуму.

За даними, за останні 24 години відбулося 17 спалахів класу М. Повідомляють, що 23 квітня можуть статися на Сонці нові спалахи класу М. Їхня ймовірність становить 75%. Імовірність спалахів класу Х становить 20%.

Повідомляється, що зараз на Сонці помічено 109 сонячних плям.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні