На заході України у ДТП загинув водій авто

0
На заході України у ДТП загинув водій авто
На автодорозі «Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий» між селами Нове Село та Верхні Гаї в Дрогобицькому районі трапилася смертельна автокатастрофа.

Про це повідомила поліція Львівської області.

Внаслідок аварії, яка трапилася 22 квітня близько 17:50, одна людина загинула, троє отримали травми.

Повідомляється, що водій автомобіля «Skoda Rapid», 58-річний житель Дрогобича, виконуючи маневр обгону попутних автомобілів, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем «Skoda Super B» під керуванням 39-річного мешканця Дрогобича.

Водій «Skoda Rapid» отримав тілесні ушкодження та, незважаючи на зусилля медиків, помер у лікарні. Водій «Skoda Super B» і його пасажир, 30-річний житель Дрогобича, а також пасажирка «Skoda Rapid», 45-річна мешканка Дрогобича, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

Винуватцю аварії загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні