Росіяни найближчим часом посилять удари по Україні, - ISW

0
Росіяни найближчим часом посилять удари по Україні, - ISW
РФ має намір посилити ударну кампанію, щоб розбити матеріально-технічне забезпечення українських військових на фронті.

Про це йдеться у свіжому огляді Інституту з вивчення війни (ISW), пише УНІАН.

Аналітики ISW вважають, що росіяни посилять удари безпілотниками та ракетами найближчим часом, щоб встигнути максимально розбити українську інфраструктуру та оборонно-промислову базу до того, як прийде американська допомога.

В Інституті припустили, що заяви Шойгу про зосередженість на ударах по логістиці ЗСУ свідчить про те, що окупанти можуть змінити цілі і під удар потраплять українська транспортна інфраструктура, логістика та військові склади з західним озброєнням.

Ймовірно, росіяни активізують наступальні операції в найближчі тижні, щоб скористатися матеріальною обмеженістю ЗСУ перед прибуттям допомоги з США.

Крім того, як додали аналітики, заяви Шойгу також можуть говорити про те, що окупанти посилять наступ в районах Часового Яру та Донецька, а не на інших ділянках фронту.

В Інституті нагадали, що окупанти завдали потужних ударів по об'єктах української транспортної інфраструктури в Дніпропетровській області 19 квітня і, ймовірно, повторять та розширять ці удари в найближчі дні, щоб перекрити українські наземні лінії зв'язку.

"Російське військове командування може сподіватися, що скоординовані зусилля обмежать здатність ЗСУ розподіляти живу силу та техніку на критичних ділянках фронту та затримають покращення можливостей, які надасть українським силам прибуття американської допомоги", - підсумували аналітики.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні