ТЦК може надсилати українцям новий документ: що він означає

1
ТЦК може надсилати українцям новий документ: що він означає
В Україні усі громадяни можуть отримати від ТЦК ще один документ — вимогу. Його не варто плутати зі звичною всім повісткою. Вимога ТЦК передує його зверненню до суду з позовом щодо обмеження ухилянта у праві керування авто.

Про це повідомляє Судово-юридична газета.

Відповідні заходи вживатимуться шляхом судової процедури. Їм своєю чергою передує певний алгоритм дій, який має здійснити Територіальний центр комплектування.

«Вимога ТЦК передує зверненню ТЦК до суду із позовом стосовно обмеження ухилянта у праві керування авто. При цьому день проставлення у поштовому повідомленні відмітки про неможливість вручення вимоги ТЦК за адресою місцеперебування, місця проживання чи перебування особи, якщо ця особа не повідомила ТЦК іншої адреси, буде вважатися днем вручення вимоги ТЦК. Після цього можна буде ставити перед судом питання про обмеження особи у праві керування автомобілем», — йдеться у матеріалі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вимогу про що ? якою нормою права вона передбачена ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні