Відомій українській співачці за борги відключили електрику

3
Відомій українській співачці за борги відключили електрику
Українська співачка Злата Огнєвіч шокувала, як їй за борги відключили електроенергію вдома.

Про це співачка розповіла у інтерв'ю Славі Дьоміну, пише ТСН.

Виконавиця зізналась, що тоді в неї взагалі не було коштів, аби оплачували комунальні послуги. Це був саме карантин, і артистка вскочила в неприємності через концертний тур. Концерти так і не відбулися, а контракти з підрядниками нікуди не ділися, тож Злата мала їм виплатити кошти.

Артистка взагалі була без заробітку, тож навіть мусила продавати свої прикраси. За комунальні послуги співачка теж не мала можливості платити. Огнєвіч тоді пригрозили, що або вона погашає борги, або їй відключають електроенергію.

"Це був карантин, я була на нулі. Мені з мого ЖЕКу телефонують і кажуть: "Заплатіть, будь ласка, за квартиру". І завжди це стається в той період, коли ти на нулі. Це ніколи не станеться, коли в тебе є подушка безпеки, відкладені заощадження. Це завжди до тебе приходить, коли ти не готовий. Я кажу: "Я заплачу, зачекайте трошки". Люди, напевно, думають, що артисти в Україні дуже заможні. І вона каже: "Не заплатите – ми вам відключимо", - розповіла співачка в інтерв'ю.

Виконавиця пообіцяла, що незабаром погасить борги. Та поки знаменитість цього не зробила, їй таки відключили в квартирі електроенергію. Світло в будинок Огнєвіч повернули лише тоді, коли вона заплатила 60 тисяч боргу.

"Я попросила зачекати, я все заплачу. Якогось дня я приходжу додому, а в мене багрова калюжа під холодильником. Це мені відключили світло. Поки я не заплатила, мені не включали світло. Борг був не супервеликий, десь, може, 60 тис. грн. Я бачила платіжки інших жильців нашого будинку – там були платіжки і на 250 тис. боргу", - поділилася співачка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кому іце треба?
Відповісти
На роботу потрібно йти,яка співачка ,такі і гонорари,головне що думає що 60000 тис це не багато,і що бачила що у сусідів 250000,що тут скажеш,,не від великого розумі розповіді
Відповісти
Це скільки потрібно не платити???? Роки???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні