Кому заборонено їсти оселедець

0
Кому заборонено їсти оселедець
В оселедці є жири, вітаміни й мінерали, які вкрай важливі для нашого організму. Втім, лікарі рекомендують утримуватися від вживання риби тим, хто має деякі захворювання.

Про це пише ТСН.

Кому не можна їсти оселедець: які протипоказання
Якщо ви маєте такі захворювання, то від риби краще відмовитися:
- гіпертонія;
- атеросклероз;
- хвороби серцево-судинної системи;
- інфаркт міокарда;
- інсульт.

Також медики не рекомендують вживати слабосолоний оселедець вагітним жінкам і тим, які годують грудним молоком. На рибу може бути алергія, тому спочатку слід упевнитися, що цієї проблеми немає.

Із чим не можна їсти оселедець
Оселедець містить велику частку легкозасвоюваного білка. Тому не варто його вживати з тими продуктами, які містять цю сполуку. Таке поєднання страв буде важко засвоюватися, можуть виникнути проблеми з травленням. Це бобові, гриби, гречка, рис, яйця тощо.

Також не варто їсти рибу із сиром, ковбасою та червоним м’ясом. Якщо ви полюбляєте салат з оселедцем та яйцями, то варто переглянути рецептуру, бо це вкрай важка їжа для організму.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні