На фронті загинув учасник Революції Гідності із заходу України

0
На фронті загинув учасник Революції Гідності із заходу України
19 квітня внаслідок мінометного обстрілу російських окупантів під Красногорівкою Донецької області загинув військовослужбовець та активіст Роман Панькевич.

Про це повідомила Сокальська міська рада у Facebook.

Зазначається, що Роман Панькевич народився у 1980 році у місті Сокаль на Львівщині. Він був гранатометником стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти військової частини А7271.

«Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого з приводу непоправної втрати. Вічна пам’ять Герою!», — йдеться у повідомленні.

Побратим загиблого воїна Микола Коханівський повідомив, що у Романа залишились двоє дітей та дружина.

За його словами, загиблий воював за Україну з 2014 року, був активним учасником Помаранчевої Революції та Революції Гідності, а також онуком повстанця.

Зазначається, що прощання з військовим у п’ятницю, 26 квітня, о 12:00 у місті Сокаль на Львівщині, у греко-католицькому храмі святих Петра та Павла.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні