У відомої української співачки виникли проблеми зі здоров'ям

0
У відомої української співачки виникли проблеми зі здоров'ям
Українська співачка Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров'ям.

Сьогодні, 26 квітня, вона написала, що почувається зле. Виконавиця детально пояснила причину у своєму Instagram, пише УНІАН.

"У зв'язку з тим, що я дала 80 концертів за рік, з яких 8 підряд за минулий тиждень і два концерти було в один день. А потім ще зйомки кліпу, побутові проблеми, бізнес, скандали, діти, школа, війна, новини, стрес... Мамі сказали лежати! Відпочити і притримати коней", - написала співачка, опублікувавши також фото лікаря швидкої допомоги.

Тому після всіх подій, що призвели до поганого самопочуття, Приходько вирішила взяти паузу. Дівчина хоче нарешті приділити час собі та влаштувати повноцінний відпочинок.

"Я йду у відпустку. Все! В мене величезна перевтома, серце та тиск", - додала Анастасія.

Також співачка не втрачає почуття гумору і зазначила, що ці жертви були варті того, щоб отримати хоча б гарний результат роботи. Зокрема, згаладала вона про новий кліп, який знімали вчора.

"Проте кліп гарний зняли", - написала Приходько.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні