Прикордонники затримали двох волинян, які перепливли річку, щоб повернутись в Україну

0
Прикордонники затримали двох волинян, які перепливли річку, щоб повернутись в Україну
Прикордонники затримали двох волинян, які перепливли Західний Буг, аби незаконно повернутися в Україну.

Про це у п'ятницю. 26 квітня, повідомили на фейсбук-сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Прикордонний наряд відділу «Рівне» під час патрулювання ділянки виявив поблизу українсько-польського кордону двох чоловіків.

Як з'ясували прикордонники, вони незаконно перетнули держрубіж з Польщі в Україну, перепливши річку Західний Буг. На це вказував і одяг порушників, який був геть мокрим. Щоправда, під одежею чоловіки мали гідрокостюми.

Правопорушниками виявилися двоє братів віком 25 і 26 років, мешканці Камінь-Каширського району. Чоловіки кілька років проживали в Німеччині. Однак, через відсутність роботи, надумали повернутися в Україну. І зробити це вирішили незаконно. Із собою «мандрівники» прихопили запас харчів та інструмент для перерізання дроту, сподіваючись скористатися ним задля подолання інженерних загороджень. Проте на шляху до них порушників виявив прикордонний наряд.

Чоловіків охоронці кордону доправили до підрозділу та склали відносно них адміністративні документи за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Рішення прийматиме суд.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні