Відоми український боксер переніс важку операцію на серце

0
Відоми український боксер переніс важку операцію на серце
Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції.

Про це пише ТСН.

У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні обстеження організму після серйозної операції на серці та готується до виписки з лікарні. Окрім того, фітнес-тренер звернувся з вдячністю не лише до лікарів, але й до своєї дівчини. Як зізнається Узелков, саме вона завжди була поруч і своєю підтримкою допомагала йому боротися за життя.



"Ось і здаю останній аналіз перед випискою. Минуло три тижня. Перший був постійно під наркозом. Зроблено декілька операцій, тиждень в реанімації. Потім палата, усвідомлення, де я, і повернення пам'яті. Дякую коханій людині, яка була поряд. Саме в той час, коли мені була потрібна допомога, вона мене повернула в цей світ. Потім тиждень лікування залишків хвороби. Дякую, дякую дякую. Окрема подяка лікарям, медперсоналу, які дістали мене майже з того світу. Серце б'ється, життя продовжується. Слава Україні. Ми незламні", - написав боксер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні