Які продукти провокують появу прищів на обличчі

0
Які продукти провокують появу прищів на обличчі
Прищі, висипання, почервоніння на шкірі можуть бути наслідком вживання деяких продуктів. Тут не йдеться про жирні або смажені у фритюрі страви. Всупереч поширеній думці, вони прищів не викликають.

Проц е повідомляє дерматолог Мелані Палм, передає gazeta.ua.

А ось продукти, що володіють високим глікемічним індексом, цілком здатні на таке, як стверджують у Медичній школі Гарвардського університету.

У першу чергу, до них відносяться рафіновані вуглеводи та цукор. Така їжа швидше виділяє глюкозу, внаслідок чого у крові різко піднімається рівень цукру. Стрибки цукру, у свою чергу, можуть запустити безліч різноманітних процесів в організмі, серед яких і ті, що відповідають за вироблення шкірного сала.

Як результат - пори закупорюються та утворюються прищі, вважає дерматолог Дженніфер Чвалек.

З фахівцем згоден і дерматолог Джошуа Цайхнер, який упевнений, що велика кількість цукру активує деякі процеси, що відбуваються в кровотоку, а вони вже призводять до запалення шкіри.

Крім уже названих продуктів, лікар закликає відмовитися і від вживання коров'ячого молока, особливо знежиреного. Він також пов'язує його з проблемами зі шкірою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні