Гороскоп на 29 квітня: день, коли можна перевернути все з ніг на голову

0
Гороскоп на 29 квітня: день, коли можна перевернути все з ніг на голову
День сприятливий для активних дій у всіх сферах життя та діяльності, особливо якщо вони мають революційний характер.

Про це пише ТСН.

Сьогодні можна робити вчинки, які буквально перевертають усе з ніг на голову: переходити на нове місце роботи, яка часто-густо не пов'язана з попереднім видом діяльності, змінювати сімейний статус, переїздити на ПМП не лише до іншого міста, а й до іншої країни. Головне – вірити у власні сили, людям з низькою самооцінкою навряд чи вдасться здійснити щось дійсно важливе і значуще.

Овен
Сьогодні можна робити те, від чого вас зазвичай застерігають – виявляти вашу фірмову впертість; без неї ви здаєтеся ще на підступах до своєї мети, а з нею у вас є шанси отримати бажане.

Телець
Не варто надавати словам людей з вашого оточення занадто великого значення, а ще краще – поставитися до них з часткою гумору: найімовірніше, вони скажуть їх, не подумавши, а ви даремно витратите дорогоцінні нерви.

Близнята
Ваш девіз цього дня – стабільність і постійність: звісно, проявити такі якості вам буде нелегко, але без них вам не вдасться досягти поставленої мети, особливо якщо ви працюєте в колективі.

Рак
Небажано кидати роботу над проєктом, коли до його завершення залишається лише кілька кроків: необхідно зробити над собою зусилля і завершити розпочате, щоб згодом не шкодувати про витрачений даремно час.

Лев
Сили, яких у вас цього дня буде достатньо, однаково необхідно заощаджувати, інакше ви розтратите їх на дрібниці, а на справді важливу справу енергії вже не вистачить.

Діва
Важливо звертати увагу на будь-які події, які стануться цього дня, навіть якщо на перший погляд вони здадуться вам незначними: згодом ви зрозумієте, наскільки вони для вас важливі.

Терези
Небажано відстоювати свою думку, застосовуючи заборонені прийоми – наприклад, підвищуючи голос або дозволяючи на адресу співрозмовника принизливі зауваження: поставивши себе в незручне становище, ви програєте суперечку.

Скорпіон
У будь-якій ситуації намагайтеся вибирати бік добра: якщо вам здасться, що когось несправедливо образили, намагайтеся стати на його захист – це не лише дасть вам привід для задоволення собою, але й запустить бумеранг добра.

Стрілець
Невластива вам нерішучість, яку ви демонструєте у вирішенні дуже важливого для вас питання, гальмує його процес і не дає вам змінити життя на краще – спробуйте збадьоритися.

Козоріг
Зазнавши професійної невдачі, не обманюйте ні себе, ні інших, доводячи, що від вас у цьому провалі нічого не залежало – краще проаналізувати причини, які призвели до цього, і зробити висновки.

Водолій
Не варто витрачати свій час на плітки, чутки і, тим більше, інтриги – справи ці, як відомо, непродуктивні, тому ні до чого хорошого не призведуть, зате залишать відчуття жалю через вчинену помилку.

Риби
Вибираючи один з двох варіантів розвитку подій, поміркуйте про те, до чого може призвести кожен з них не зараз, а через певний час: так вам буде легше буде зрозуміти, на якому варто зупинитися.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні