Що не можна одягати на Великдень

0
Що не можна одягати на Великдень
Великдень українці святкуватимуть у неділю, 5 травня. У цей день всі одягають до церкви святкове вбрання, втім важливо обирати правильний одяг та відмовлятися від речей, які є забороненими на Великдень.

Про це розповів український дизайнер Андре Тан, пише 24 канал.

Одяг темних кольорів
Чорний, коричневий, сірий - залиште ці кольори для буднів. На велике релігійне свято заведено одягати одяг світлих кольорів.

Занадто відкритий або обтислий одяг
"Короткі спідниці, глибокі декольте, вирізи та топи на бретельках залиште для інших випадків, – лаконічно зазначив Андре Тан.

Яскраві принти
В цей день краще зробити вибір на користь спокійних і ніжних кольорів. ‍Краще зверніть увагу на натуральні та пастельні тканини.

Рвані елементи та дірки
"Цей одяг може здатися недоречним у таке світле свято, тому давайте без таких експериментів", – заявив дизайнер.

Занадто короткий одяг
Міні-спідниці, шорти та сукні вище коліна краще залишити в шафі, та віддати перевагу більш елегантним і стриманим образам.

Дизайнер додав, що головне в цей день – ваш душевний стан, тому варто обирати той одяг, в якому вам буде комфортно та радісно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні