Зеленський заявив, що Україна вступить до НАТО лише після перемоги у війні

0
Зеленський заявив, що Україна вступить до НАТО лише після перемоги у війні
Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна зможе вступити до НАТО лише після перемоги у війні з Росією.

Про це він сказав під час зустрічі з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом та українськими офіцерами, які проходять курси професійної військової освіти, пише ТСН.

За словами Зеленського, окремі члени Північноатлантичного альянсу все ще відчувають ризик або ж скепсис стосовно приєднання нашої держави до НАТО. Тому й до закінчення війни з Росією не варто сподіватися на членство.

"І безумовно рівень України, яка проходить через повномасштабну війну, щодо сумісності, її рівня військових ніхто не буде порушувати питання. Безумовно це високого рівня фахівці в різних напрямках", – наголосив президент.

Крім того, на зустрічі йшлося про посилення протиповітряної оборони. Як зазначив Володимир Зеленський, завдяки підтримці партнерів наші військові опановують сучасну західну зброю та роблять спільним наш досвід – досвід захисту життя в сучасній війні.

"Безпека, яку виборює Україна, обов'язково стане спільною безпекою всієї нашої Європи, коли фактична реальність буде визнана де-юре – коли Україна приєднається до Альянсу", – сказав глава держави.

Президент також подякував тим, хто впроваджує стандарти НАТО у Силах оборони України та будує взаємодію з Блоком на десятиліття вперед. Офіцери, яких Зеленський відвідав зі Столтенбергом, якраз навчаються за стандартами Альянсу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні