Майор ЗСУ назвав місто на фронті, яке зараз критично важливо втримати

0
Майор ЗСУ назвав місто на фронті, яке зараз критично важливо втримати
Росія намагається всіма силами захопити Часів Яр. Якщо ЗСУ його не втримають, окупанти будуть мати переваги на лінії фронту Донбасу та захоплять наступні міста.

Про це розповів майор ЗСУ Єгор Чечеринда, пише 24 канал.

Важливе місто
За словами майора ЗСУ, всі можливі підрозділи українського війська та спецпризначенці ГУР МО, які не зовсім до цього дотичні, перекинуті зараз до Часового Яру. Місто розташоване на висоті, тому росіянам досить складно його захопити. Часів Яр є ключем до північного Донбасу: Костянтинівка, Слов'янськ, Краматорськ.

"Критично важливо втримати Часів Яр, тому всі сили ЗСУ зараз зосереджені на захисті цього населеного пункту", – підкреслив Чечеринда.

Важливість мобілізації
На жаль, за словами майора ЗСУ, зараз ЗСУ біля Часового Яру є недостатньо укомплектовані військовими. Задовольнити цю проблему може мобілізація. В Києві відкрився рекрутинговий центр для українських добровольців, які хочуть іти до війська, "ловити" чоловіків з повістками там ніхто не буде.

"Доукомплектування мобілізаційного резерву має врятувати ситуацію на фронті. Зброя без людей воювати не зможе", – зазначив Чечеринда.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні