У Стиру на Волині знайшли тіло 21-річного хлопця, який зник ще у січні

2
У Стиру на Волині знайшли тіло 21-річного хлопця, який зник ще у січні
21-річного лучанина Олександра Цвєткова. знайшли мертвим у річці Стир. Поліція розшукувала його ще з початку січня цього року.

Про це сайту «Конкурент» повідомили у секторі комунікацій поліції Волині.

Як відомо, про те, що хлопець пішов з дому, рідні заявили у правоохоронні органи через кілька днів, а саме 5 січня. Хлопця зафіксували камери спостереження, як він рухався в сторону річки Стир на вулиці Набережна, що у Луцьку. Тоді ж поліція знайшла на березі чоловічий одяг.

А вже в кінці березня водолази-рятувальники виявили тіло хлопця в Стиру поблизу с.Дубище Луцького району. Поліція підтвердила, що потопельником виявився 21-річний Олександр Цвєтков.

Батько опізнав тіло за певними частинами і елементами – сережкою у вусі. Тіло дуже сильно змінилось, почало гнити в воді. Судово-медична експертиза підтвердила смерть через утоплення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жалко парня.не хочется быть человеком,который отнимает надежду.да и в былые времена умников таких сразу на дурку отправляли.поэтому молчишь.а то,что он ушёл-было понятно изначально(((
Відповісти
Так і не зрозуміло - це суїцид чи умисне вбивство?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні