Полковник ЗСУ розповів про загрозу для українського міста

0
Полковник ЗСУ розповів про загрозу для українського міста
Росіяни можуть готуватися до наступу на Торецьк Донецькій області. Проте, щоб досягти успіху, їм потрібно витиснути наші війська з Часового Яру.

Про це сказав полковник ЗСУ в запасі, льотчик-інструктор та військовий експерт Роман Світан 24 Каналу.

"Часів Яр вистоїть"
За словами Світана, рухатися з Півдня (від Очеретиного в бік Торецька) окупантам складно. Місто розташоване на тій висоті, що й Горлівка. До того ж Торецьк являє собою панівну висоту в цьому районі.

Так, рух ворога можливий лише з Півночі – з висот Курдюмівки, Кліщіївки та Андріївки. Втім пройти там окупанти не зможуть, доки стоїть наш гарнізон у Часовому Яру.

"Щоб вийти на Торецьк, росіянам потрібно вийти з-під Бахмута дорогою в бік Костянтинівки. Доки вони не витиснуть наші війська з Часового Яру, не зможуть цього зробити. Тому одне з перших завдань противника – захопити Часів Яр, а Торецьк буде наступним. Я думаю, Часів Яр вистоїть, отже – не буде жодної проблеми для Торецька", – вважає полковник запасу.

Він додав, що на напрямок Часового Яру перекинули додаткові частини й саме туди попрямували перші партії боєприпасів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні